Igénybejelentés a Védőháló biztosítás által fedezett Kritikus Betegségek biztosításra
A Védőháló Kritikus betegségekre szóló biztosítása 23 fajta kritikus betegsége esetén (pl. rák, infarktus) fedezi az egészségügyi kezelés költségét akár 1 millió Ft keretösszeg erejéig.
  1. Töltse ki és írja alá a Védőháló kárbejelentő nyomtatványt.
  2. A kitöltött és aláírt nyomtatványt, valamint a betegség bekövetkeztét igazoló iratokat (ambuláns lapok, zárójelentések, szövettani vizsgálatok eredményei) szkennelje be és küldje el Biztosítóhoz, az info@premiumellatas.hu e-mail címre.
  3. Az UNION Biztosító munkatársai a bejelentését 14 napon belül elbírálják és visszajeleznek Önnek, az Ön által megadott elérhetőségeken.
  4. Pozitív válasz esetén a Biztosító az Ellátásszervező részére értesítést küld, ami alapján az Ellátásszervező megnyitja Önnek a felhasználható költségkeretet.


Ezután a keret erejéig vehet igénybe egészségügyi szolgáltatásokat:

  • Az egészségügyi szolgáltatás iránti igényét jelezheti a Biztosító Ellátásszervezőjénél aki orvos szakmai és egészségügyi szempontok alapján, illetve a kívánt helyszín és időpont figyelembevételével megszervezi az Ön egészségügyi ellátását. Ennek költségét az igénybevételkor Önnek nem kell megfizetnie, az igénybevett szolgáltatás ellenértékét a keretösszeg erejéig a Biztosító egyenlíti ki az Egészségpénztáron keresztül a Szolgáltató felé.
  • Önnek lehetősége van a Biztosító Ellátásszervezőjének kihagyásával saját szervezésben is igénybe venni egészségügyi szolgáltatásokat. Ezek ellenértékét a Biztosító utólag, az Ön nevére kiállított számla beérkezését követően az Egészségpénztáron keresztül téríti vissza Önnek. A számlát a számla kiállításától számított 30 napon belül kérjük megküldeni az Ellátásszervezőnek.
---